Styling

Anti-Inkijk
Door LLumar Autoglasfilm is uw privacy gewaarborgd en zijn uw kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur aan nieuwsgierige blikken onttrokken.
UV-bescherming
Het is een wijdverbreid misverstand dat autoruiten ook de inzittende beschermen tegen zonnestraling. Standaard veiligheidsglas beschermt de inzittende enkel en alleen tegen UVB-straling. De agressievere UVA-straling dringt ongehinderd door in de auto, vanwege de langere golflengte van dit type straling. Vooral de inzittende achter in de auto, meestal kinderen, lopen extra veel risico. Zij worden zowel door de zijruiten als de achterruit blootgesteld aan de UVA-straling. Autoglasfilm houdt 99% van de UV-straling tegen.
Diversiteit
Niet iedereen is gecharmeerd van getinte autoruiten. Daarom is Autoglasfilm ook in een neutrale kleurstelling verkrijgbaar. Deze ‘onzichtbare’ film heeft exact dezelfde eigenschappen, zoals hitte-
en UV-bescherming.
Zon- / warmtewering
Door de grote ruitoppervlakken kan de temperatuur in de auto flink oplopen. Passagiers zullen vooral op warme zomerdagen bijzonder gesteld zijn op een koele omgeving. Door een uniek vervaardigingproces heeft u een kleurneutraal uitzicht, maximale warmte reductie tegen zonlicht en een absoluut comfort voor de bestuurder en passagiers. Nú heeft u optimaal rendement van uw airconditioning!
Veiligheid
Onze raam / ruit folies beschermen u tegen verwondingen en materiële schade door rondvliegende glassplinters bij een ongeval, inbraak of een overval. Hiermee heeft u een vangnetsysteem tijdens vele onvoorziene omstandigheden. Op veiligheid getest volgens de norm NEN prEN 12600.
Styling
Op eenvoudige wijze een opvallende auto! Door de styling van uw autoruiten is uw auto beter te onderscheiden van andere auto’s van hetzelfde type. Het design van de auto krijgt een bijzondere uitstraling.